Recital poètic de Israel Padilla i Marçal Font

POSTER_RECITAL_PO_TICO_EN_BAJA_RESOLUCI_N_2_.jpg

Us agraden els dissenys que hem creat per donar a conèixer Carrer de la Poesia? Us agrada el poster? Aquí us els deixem perquè ens déis la vostra opinió. Això sí, els textos són provisionals. Estem pendents de confirmar tant l'hora com el lloc. El que sí és segur és que tindran lloc en l'Alta Ribagorça els dies 30 de juny i 1 de juliol.

L'Associació per al Desenvolupament de la Ribargorça Romànica ha organitzat dos recitals poètics el cap de setmana del 30 de juny, dissabte, i 1 de juliol, diumenge. Recitaran poemes durant l'acte, el guanyador del Campionat Nacional de Poesia, Marçal Font, i el canari Israel Padilla. Els dos poetes van elaborar poemes a partir de les paraules que els van proporcionar els ribagorçans i tots dos, també, tenen per tant el seu corresponent "estel" en el passeig de la fama poètica situat a Boí (Carrer de la Poesia).

Tan aviat com sapiguem el lloc i l'hora exactes, informarem d'això a través del blog oficial del projecte. Aquest acte cultural s'inscriu en el context dels Sky Games.

La Asociación para el Desarrollo de la Ribagorza Románica ha organizado dos recitales poéticos el fin de semana del 30 de junio, sábado, y 1 de julio, domingo. Recitarán poemas durante el acto, el ganador del Campeonato Nacional de Poesía, Marçal Font, y el canario Israel Padilla. Ambos poetas elaboraron dos poemas a partir de las palabras que les proporcionaron los ribagorzanos y ambos, también, tienen por tanto su correspondiente "estrella" en el paseo de la fama poética situado en Boí (Carrer de la Poesia). Este acto cultural forma parte del programa oficial de los Sky Games.

Tan pronto como sepamos el lugar y la hora exactos, informaremos de ello a través del blog oficial del proyecto.


|

Comentarios

Escribe un comentario

¿Quieres usar tu foto? - Inicia tu sesión o Regístrate gratis »
Comentarios de este artículo en RSS

Comentarios recientes

Cerrar